Организован традиционални пријем градоначелника и његових сарадника за представнике братских и пријатељских градова и општина

Током манифестације “Дани пива” наш град посећују бројни гости и из других средина, а традиционални пријем градоначелника и његових сарадника за представнике братских и пријатељских градова и општина организаован је данас у Градској кући.

 

 

На том пријему градоначелник Симо Салапура угостио је делегације Требиња, Бијељине, Лакташа (Република Српска, БИХ) и Арада (Румунија).

Из Бекешчабе (Мађарска) стигли су поздрави, будући да су због болести били спречени да дођу, а у току поподнева и вечери очекује се и долазак представника још неких локалних самоуправа из наше земље и окружења.

 

 


Данашњи пријем протекао је у веома срдачном, пријатељском разговору.
Поздрављајући представнике градова и општина, градоначелник је захвалио на доласку на наше “Дане пива”, које су гости оценили као значајну манифестацију познату не само у Србији већ и региону.

 


Градоначелник Салапура је свима пожелео пријатан боравак у нашем граду и изразио очекивање да ће добра сарадња локалних самоуправа бити настављена и убудуће. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6682/PRIJEM_BRATSKI_GRADOVI_2022_00.jpg