Караван ТВ Арена спорт, у оквиру кампање “Све најбоље” посетио Зрењанин - упознавање с програмском понудом и фотографисање са “Златним глобусом”

Караван ТВ Арена, у оквиру кампање “Све најбоље” и обиласка градова широм Србије, јуче је посетио Зрењанин. На Тргу слободе окупили су се чланови неколико зрењанинских спортских клубова, представници Спортског савеза града и Савеза за школски спорт, као и бројни грађани, који су имали прилику да се упознају с пакетима услуга мобилне и фиксне телефоније, интернета и телевизије компаније “Телеком”, посете штандове ТВ Арена спорт и упознају се с њиховим програмима, фотографишу се поред реплике пехара “Златни глобус” намењеног светском шампиону у фудбалу и конкуришу за вредне премијум поклоне. Такође, сви пролазници добили су поклоне у виду качкета, магнета и руксака са логом ТВ Арена.
 
 
 
 
Посебан гост каравана био је Момир Рнић, прослављени рукометни репрезентативац наше земље и један од најуспешнијих зрењанинских спортиста свих времена.   
 
 
 
 
Између осталих, штанд ТВ Арена организовано су посетили рвачи “Пролетера”, предвођени европским и светским шампионом Зурабом Датунашвилијем, фудбалери “Пролетера”, школе фудбала “Граднулица Јуниор”, фудбалерке “Лехела”, теквондисти ТК “Зрењанин”, тако да је Трг слободе јуче пружао лепу спортску слику. Присутни су искористили прилику за фотографисање поред пехара какав ће подићи и светски фудбалски шампион у Катару, а сви који су то учинили одмах су добили и пригодну фотографију. 
 
 
 
 
Караван ТВ Арена спорт наставља путовање по Србији, обилазећи тринаест војвођанских градова, а свакодневно су његови промо штандови отворени у београдским СЦ “Ушће” и ТЦ “Галерија”. 
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6706/Arena_sport_promo_0.jpg