Обавештење: ЈКП “Пијаце и паркинзи” и ЈКП “Градска топлана” анкетирaју кориснике о квалитету услуга

Зрењанинска комунална предузећа, ЈКП “Пијаце и паркинзи” и ЈКП “Градска топлана”, обавештавају грађане да почињу са анкетирањем електронским путем о услугама које пружају. На основу Закона о комуналним делатностима и одговарајућим одлукама Града Зрењанина, јавна комунална предузећа су у обавези да омогуће грађанима, корисницима њихових услуга, да се изјасне о квалитету пружања комуналних услуга. Овакве анкете први пут су реализоване у 2020. години. 

ЈКП “Градска топлана”
 
 
ЈКП “Градска топлана” спроводи анкету у периоду од 11. новембра, до 12. децембра 2022. године о услугама које пружа. Кроз ову анкету, предузеће жели да чује мишљење о квалитету услуга које пружа и на тај начин унапреди комуникацију између грађана и комуналног предузећа. 
 
Анкета ће се налазити на сајту ЈКП “Градска топлана” Зрењанин (www.gradskatoplanazr.rs), у делу “Сервисне информације”. 
 
Анкетирањем корисника прикупљају се подаци којима ће се добити тачнија слика о квалитету услуга, али и информације које могу помоћи да се исте унапреде. Мишљење корисника комуналних услуга је од велике важности, те ће предлози и сугестије бити размотрени након завршетка испитивања, саопштавају у том предузећу.

ЈКП “Пијаце и паркинзи” 
 
 
ЈКП “Пијаце и паркинзи” позива грађане да учествују у анкети која ће бити спроведена у периоду од 10. новембра до 12. децембра 2022. године.
 
На сајту ЈКП “Пијаце и паркинзи” Зрењанину (www.pijaceiparkinzizr.rs), у делу “Пијаце” и делу “Паркинзи” налазе се анкете. 
 
 
 
Дајући одговоре на постављена питања, прикупљају се подаци и информације корисника, који су од значаја за сагледавање потреба корисника пијачних услуга и услуга паркирања и предузимања даљих активности у овој области. 
 
Мишљење грађана, истичу у том предузећу, је веома важно. Одговоре које добију ће размотрити, као и исказане предлоге и ставове, ради изналажења најбољих решења када је у питању квалитет вршења услуга од стране ЈКП “Пијаце и паркинзи”. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6799/Grad_00.jpg