Raspisan ovogodišnji nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta i terase na teritoriji grada Zrenjanina - poziv sugrađanima da učestvuju

Nakon što je prošle godine pokrenuta inicijativa i realizovan prvi konkurs tog tipa, Grad Zrenjanin i JKP „Čistoća i zelenilo“ raspisali su i ovog proleća nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta i terase na teritoriji grada Zrenjanina. Konkurs je otvoren do 31. maja, a propozicije i nagradni fond su slični kao i prilikom prethodnog poziva.
 
Konkurs se raspisuje u kategorijama za najlepše uređeno privatno dvorište i najlepšu terasu, a prijavni obrazac se može preuzeti na sajtu JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin: www.jkpciz.co.rs, kao i na sajtu grada Zrenjanina: www.zrenjanin.rs, stranici “Konkursi i oglasi”. Uz prijavu je potrebno priložiti do 5 fotografija dvorišta / terase, koje nisu starije od mesec dana. Kako bi komisija imala kompletniji uvid u izgled, poželjno je poslati snimak dvorišta/terase, sa ličnim podacima putem Viber aplikacije, na broj telefona: 064/811-66-31.
 
 
Pravo učešća na konkursu imaju privatna lica (privatna domaćinstva i stambene zajednice), čiji se objekat nalazi na teritoriji grada Zrenjanina (gradsko naselje i sva seoska naselja).
 
Traganje za najlepše uređenim dvorištem i terasom trajaće od 19.04. do 31.05. 2024. godine, nakon toga će Komisija za izbor najlepšeg dvorišta i terase na teritoriji grada Zrenjanina razmotriti pristigle prijave, posetiće dvorišta i terase, koja budu u najužem izboru, i odlučiti o pobednicima. Pobednici konkursa će blagovremeno biti obavešteni o datumu dodele nagrada.
 
Podsećamo, prošle godine je proglašenje najuspešnijih učesnika konkursa upriličeno u ambijentu zrenjaninske Gradske bašte, kada su nagrade uručene Deliji Prošić, Zlatomiru Kozlovačkom i Jasmini Madžarov, za najlepše uređena dvorišta, kao i Anici Batinić, Jeleni Gavrić i Čabi Bakošu, za nauređenije terase. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7439/Poster_2024_0.jpg