Традиционални Зимски турнир у малом фудбалу почиње у уторак, 23. децембра, у “Кристалној дворани” - за учешће заинтересован све већи број младих

Традиционални Зимски турнир у малом фудбалу почиње у уторак, 23. децембра, у зрењанинској “Кристалној дворани”, најављено је на данашњој конференцији за новинаре на којој се, испред Града Зрењанина обратио заменик градоначелника Саша Сантовац.

 

 

Рекао је да је ово једанаести турнир и да је прошле године оборен рекорд када је у питању број учесника и екипа.
- У свим категоријама имали смо 93 екипе, што доказује да је турнир добро посећен и надам се даће тако бити и овог пута. Наравно, Град Зрењанин је ту да помогне у реализацији Зимског турнира – рекао је он и додао да је то једна од најпосећенијих спортских дешавања у зимском периоду.

 


Водило се рачуна, навео је, и о почетку зимског распуста будући да је највећи број младих учесника турнира.
- Позивам све екипе и све заинтересоване да се пријаве за овај турнир, а уједно позивамо и публику да присуствују дешавањима, јер ћемо, надам се и ове године имати много занимљивих утакмица – поручио је Сантовац.

 


    
О организацији и пропозицијама на данашњој конференцији су говорили и  Велибор Младеновић, председник Фудбалског савеза Града Зрењанина, као и Дарко Тошић  и Бранислав Пандуров, потпредседници, који су позвали Зрењанинце да се пријаве на турнир и уједно исказали задовољство што је за учешће заинтересован све већи број младих.

 

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7278/zimski_trunir_2023_00.jpg