Уручена признања 54. међународног Сајма туризма најбољима - Велике златне медаље за Град Зрењанин, Туристичку организацију града Зрењанина и Салаш „Лујза“ из Белог Блата

На Новосадском сајму данас почиње Међународни сајам туризма, који ће, како је најављено, окупити више од 240 излагача из земље и иностранства, међу којима су земље из региона, као и Индије, Непала, Камеруна и Италије.

Тим поводом синоћ су у Конгресном центру уручена признања 54. међународног Сајма туризма најбољима на оцењивању квалитета услуга, објеката, организација и институција у туризму.

 

 

Граду Зрењанину додељена Велика златна медаља за врхунску организацију манифестације „Дани Пива“, Туристичка организација Зрењанин награђена је Великом златном медаљом за допринос развоју манифестационог туризма,  док је Салашу „Лујза“ из Белог Блата додељена Велика златна медаља и Повеља за унапређење сеоског туризма на територији града Зрењанина.

 

 

Награде је преузела директорка Туристичке организације града Сања Петровић која је истакла да  су значајне награде стигле како за Град Зрењанин и Туристичку организацију, тако и за Салаш „Лујза“ који је потврдио свој квалитет.
- Изузетно смо задовољни нашим радом  у претходном периоду, Салаш „Лујза“ освојио је чак неколико награда за развој етно – туризма, манифестација „Дани пива“ која је најбоља у Војводини и носилац ознаке „Најбоље из Војводине“ овим је доказала да то и званично јесте. Велики допринос Туристичке организације развоју туризма на територији нашег града сада је постао легитиман и оцењен Великом златном медаљом – казала је Сања Петровић.

 

 

Иначе, међу награђенима којима су уручена признанја били су и представници објеката и институција из Србије, Црне Горе, Македоније и Републике Српске.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7291/NS_SAJAM_TURIZMA_NAGRADE_TURISTICKA_2023_00.jpg