Обавештење Градске изборне комисије за представнике медија који желе да прате ток гласања на изборима за одборнике Скупштине града Зрењанина

Служба Градске изборне комисије Зрењанин обавештава, у складу са Законом о локалним изборима и Правилима по којима су бирачки одбори дужни да се старају о реду на бирачким местима, да представници медија могу доћи на бирачко место да би припремили извештај о току гласања уз претходну најаву Градској изборној комисији Зрењанин и мимо тога се не смеју задржавати на бирачким местима.
 
У смислу наведеног, Градска изборна комисија позива све представнике медија и медијске куће које  су заинтересоване за праћење тока гласања на изборима за одборнике Скупштине града Зрењанина, који ће се одржати 02.06.2024. године на 74 бирачка места на територији Града Зрењанина, да ГИК-у Зрењанин доставе имена и презимена лица која ће непосредно бити присутна на бирачким местима, најкасније до суботе 01.06.2024. године у 14,00 часова.
 
Пријава се може поднети путем е-mail gradskaizbornakomisija@grad.zrenjanin.rs , на који ће бити одговорено у кратком року.
 
Повратни е-mail представљаће уједно и акредитацију коју ће представници медија приказати члановима бирачких одбора приликом посете бирачким местима.
 
Градска изборна комисија се унапред захваљује на сарадњи свим медијским кућама заинтересованим за извештавање са избора за одборнике Скупштине града.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7484/Grad_0.jpg