“Линглонг” ће осамнаесторо деце из шест различитих фудбалских клубова послати на зимске припреме које организује Фудбалски савез Србије

У жељи да допринесе спорту у граду спорта и подржи усавршавање фудбалских вештина младих талената, компанија “Линглонг” је одлучила да осамнаесторо деце из шест различитих фудбалских клубова пошаље на зимске припреме које организује Фудбалски савез Србије.

 Пре одласка на припреме, представници “Линглонга” имали су  жељу да се лично упознају са младим играчима.

 

 

Свечаном уручењу ваучера у Хотелу “Војводина” вечерас су, поред градоначелника Зрењанина Симе Салапуре и његовoг заменика Саше Сантовца, присуствовали  и њихови родитељи и тренери, секретар Спртсkог савеза гада Зењанина Вукосава Ђапић Атанацковић  као и представник кампа Фудбалског савеза Србије Александар Караџић који се захвалио компнији Линглонг јер је узела учешће у органицији кампа и далa свој допринос у развоју младих талената.

 


- Фудбалски камп “Играј за Србију” је пројекат који траје већ осам година и кроз њега је у летњим и зимским камповима учествовало око две хиљаде младих играча, а специфичност кампа је у томе што се младим играчима пружа могућност да уживају у свим оним условима које имају млади репрезентативци Србије – рекао је он и навео да ће се користити званична опрема ФСС, а да програм кампа воде наши најквалитенији и најискуснији стручњаци за рад са младима.   

 

 

Менаџерка пројекта компаније” Линглонг”  Ли Меилиан је казала је да је изузетно срећна што је данас у прилици да упозна младе таленте.
- Посебно ми је драго што ће “”Линглонг” баш младим Зрењанинцима, мештанима Града спорта, пружити прилику да учествују у седмодневном кампу ФСС.  Осамнаесторо младих фудбалера из шест зрењанинских клубова има ће прилику да учествује у кампу и да уз помоћ и подршку наjвећих фудбалских стручњака у Србији у центру ФУдбалског савеза Србије у Старој Пазови. Већ су обезбеђени смештај и исхрана  - рекла је она и навела да на овај начин “Линглонг” као друштвено- одговорна компанија жели да подстакне младе фудбалере да што више свог слобоног времена посвете спорту јер је спорт од велке важности за њихов развој. 

 


- Драго ми је што компанија Линглонг, као кроз спонзорство супер лиге Србије, тако и кроз овај догађај може да подстакне даљи развој српског спорта и надам се да ће и убудуће бити оваквих догађаја, јер, улагање у спорт јесте улагање у здравље наше омладине и њихову будућност   - рекла је још Ли Меилиан.

 

 

Градоначелик Симо Салапура је најпре поздравиo присутне, а посебно децу, младе фудбалере.

 


- Са мном је и предсeдник Фудбалског савеза града Зрењанина Саша Сантовац коjи је унео нову енергију у нашу фудбалску оганизцију и верујем да ће са оваквом подршком коју имамо од компаније “Линглонг”  ваша фудбалска будућност у нашем граду бити још боља – рекао је градоначелник Симо Салапура.   

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6338/ling_long_kamp00.jpg