Регулација саобраћаја због радова на улазу у насеље “Ружа Шулман” - једна саобраћајна трака из Панчевачке, двосмерно кретање из Улице Марка Орешковића

Због радова на замени комплетне водоводне мреже у зрењанинском насељу “Ружа Шулман”, од данас се примењује привремено решење регулације саобраћаја на улазу у насеље из Панчевачке улице. Истовремено, извођачи радова и Град Зрењанин апелују на становнике тог насеља да прилагоде кретање моторним возилима радовима на терену и не паркирају возила на улазу/излазу из Руже Шулман у Улицу Марка Орешковића (код ОШ “2. октобар”), како би се на том месту несметано одвијао двосмерни саобраћај. 
 
Ради пресецања саобраћајнице на улазу у насеље из Панчевачке улице, саобраћај ће се одвијати само једном траком и у зависности од дела пута на ком су радови, биће омогућен или само улаз или само излаз из насеља. Задржавају се, дакле, постојећи смерови кретања на раскрсници код семафора, а могућност проласка биће регулисана одговарајућом сигнализацијом. 
 
Извођач радова, предузеће “Energy LTD” из Новог Сада најављује овакав режим саобраћаја до петка, 21. јануара, али је могуће да радови на пресецању уласка у насеље буду завршени и раније. Станари у насељу “Ружа Шулман” су о свему овоме обавештени, а остали учесници у саобраћају позивају се на опрез у кретању у зони радова. 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6383/Grad_0.jpg