Градоначелник Салапура синоћ отворио 37. “Дане пива” - Зрењанински “Дани пива” изворно су зрењанински и једна од десет најпосећенијих манифестација у Србији

Градоначелник Зрењанина Симо Салапура отворио је синоћ, на Житном тргу, 37. “Дане пива” који ће у нашем граду трајати до 14. августа.

 

 

Обраћајући се великом броју посетилаца на Житном тргу градоначелник је рекао да ће “дани пива” и ове године сигурно пружити незабоарвне тренутке за сваког од њих којих ће се сећати, волети и ценити, али пре свега истински подсећати да су зрењанински “Дани пива” изворно зрењанински.

 

 

Рекао је и да ће наредних дана на нашим градским улицама и трговима бити много програма, много забаве и едукативног, спортског и музичког програма и да ћемо се уз добро пиво и гурманске специјалитете сви с поносом сећати ових 37. “Дана пива”. 

 

 

“Желим да се лепо проведете и да уживате јер сте то заслужили, а заслужили сте јер сте наше “Дане пива” промовисали широм Србије, али и ван граница наше земље и зато су наши “Дани пива” једна од десет најпосећенијих манифестација у Србији. Желим вам добру забаву и да се следеће године видимо поново. Живели! - поручио је градоначелник Салапура.

 

 

“Дани пива” отворени су уз пивску здравицу коју је говорио глумац Првослав Заковски и ватромет, а затим су на бини наступили “Инспектор Блажа и кљунови” и група “Ортодокс келтс”.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6674/DANI_PIVA_2022_OTVARANJE_00.jpg