Gradsko veće

 Članovi Gradskog veća, po funkciji: 

Čedomir Janjić
Gradonačelnik Zrenjanina
 
Predsednik Gradskog veća
Saša Santovac
Zamenik gradonačelnika
 
Član Gradskog veća po funkciji
 
 

Članovi Gradskog veća:

Radovan Višekruna
Rođen je 09.11.1954. godine. Po struci je diplomirani pravnik. Ima radni staž od 37 godina, zaposlen je u Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje kao Kontrolor nacrta rešenja. Oženjen je, otac troje dece i deda troje unučadi.
Član je Partije ujedinjenih penzionera Srbije.
 
 
Slaviša Vlačić
Rođen, živi i radi u Zrenjaninu, po zvanju master inženjer mašinstva, trenutno na postdiplomskim studijama na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu za zvanje specijalista strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva. Zaposlen je u kompaniji “Telekom Srbija”, kao šef službe za mrežne operacije Zrenjanin.
Oženjen je, otac dvoje dece.
Član je Srpske napredne stranke.
 

Dragan Vujović
Rođen je 12.02.1961. godine. Po struci je diplomirani elektroinženjer. Ima radni staž od 29 godina, zaposlen je u SM "Inženjering"-u. Bio je član Opštinskog  veća od 2000. do 2004. godine, a od 2004. do 2009. godine bio je član Saveta za strateški razvoj grada Zrenjanina. Član je Skupštine inženjerske komore Srbije.
Oženjen je i otac dvoje dece.
Član Gradskog veća i u prethodnom sazivu.
Nestranačka je ličnost.

Đorđe Janku
Rođen je 27.04.1966. godine. Po struci je specijalista epizootiologije. Zaposlen je u Veterinarskom specijalističkom institutu Zrenjanin.

Dr Mile Kovačević 
Rođen je 1966. godine u Zrenjaninu. Po struci je doktor medicine, specijalista za plućne bolesti. Zaposlen je u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Dr Vasa Savić" Zrenjanin, kao šef Odseka bolesti tuberkoloze.
Bio je član Gradskog veća u dva mandata od 2004. do 2012. godine i odbornik Skupštine grada Zrenjanina od 2012. do 2016. godine.
Član je Srpske napredne stranke.  

Pero Pilipović  
Rođen 13.02.1970. godine u Zrenjaninu. Po struci je diplomirani ekonomista. Zaposlen je u Gradskoj upravi grada Zrenjanina od 1997. godine, raspoređen kao samostalni stručni saradnik na poslovima praćenja utroška sredstava od naknade za korišćenje mineralnih sirovina i poslovima saradnje sa naseljenim mestima u Odseku za poljoprivredu i ruralni razvoj Odeljenja za finansije. Od 2000. do 2012. godine bio je član, a zatim i predsednik Fonda naftne rente.
Oženjen je i otac jednog deteta.
Nestranačka je ličnost.

Jožef  Stojko  
Rođen 1975. godine, profesor matematike u osnovnoj školi "Servo Mihalj" u Mužlji. 
Član Gradskog veća i u prethodnom sazivu.
Oženjen, otac dvoje dece.
Član je Saveza vojvođanskih Mađara.

Dragan Vulešević  
Rođen 22.05.1958. godine u Zrenjaninu. Završio Gimnaziju Koča Kolarov u Zrenjaninu. Studirao na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Radio od 1989. godine u Turističkoj orgnizaciji Kompas Jugoslavija a potom kao direktor JP Turistički centar grada Zrenjanina.
Oženjen, otac dvoje dece.
Član Socijalističke partije Srbije.

Sanja Žurž Nedeljkov  
Rođena 10.06.1989. u Zrenjaninu. Živi u Botošu. Završila Pedagoški fakultet u Somboru 2012. godine, smer diplomirani učitelj a potom i dobila zvanje master učitelj-metodičar matematike.
Udata.
Član Socijalističke paprtije Srbije.