Gradsko veće

 Članovi Gradskog veća, po funkciji: 

Simo Salapura
Gradonačelnik Zrenjanina
 
Predsednik Gradskog veća 
Saša Santovac
Zamenik gradonačelnika
 
Član Gradskog veća 
 
 

Članovi Gradskog veća:

Radovan Višekruna
 
Rođen je 09.11.1954. godine. Po struci je diplomirani pravnik i u statusu je penzionera. Član Gradskog veća u periodu od 2016. do 2020. godine.  Oženjen, otac troje dece i deda troje unučadi.
Član je Partije ujedinjenih penzionera Srbije.
 
 
 
 
 
 
Dragan Ćapin
 
Rođen je 1962. godine u Zrenjaninu. Završio je ekonomski fakultet, radio u MZ "Klek" na poslovima referenta Opštenarodne odbrane i društvene samozaštite, a zatim na poslovima sekretara MZ. 
Od 2012. godine postaje koordinator za rad MZ u Gradskoj upravi Zrenjanin, potom vrši funkcije šefa kabineta gradonačelnika i pomoćnika gradonačelnika Zrenjanina. 
Viši je vatrogasni oficir prve klase. Predsednik je Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanin, Vatrogasnog saveza Okruga i Vatrogasnog saveza Srbije. Dugogodišnji je član DVD Klek u kom je 15 godina obavljao dužnost predsednika. Za rad u oblasti vatrogastva nosilac je nekoliko odlikovanja i nagrada.
Član je Izvršnog odbora Crvenog krsta Zrenjanin, Izvršnog odbora Odbojkaškog kluba "Klek Srbijašume" i predsednik je Okružnog odbojkaškog saveza. 
Oženjen je i otac dvoje dece. 
Član je Srpske napredne stranke.
 
Vojislav Arsenov
 
Rođen je 1970. godine u Zrenjaninu. Po zanimanju je master ekonomije. Poseduje višegodišnje iskustvo u bavljenju preduzetništvom. 
Oženjen je i otac troje dece.
Član je Srpske napredne stranke. 
 
 

Dragan Gudžev
 
Rođen je 04.10.1977. godine. Po zanimanju je diplomirani inženjer za razvoj. Živi i radi u Zrenjaninu, u privrednom društvu "Automoto-tehnički centar" doo, na mestu direktora. Sudski veštak je Višeg suda u Zrenjaninu, za oblast motorna vozila.
Oženjen je i otac jednog deteta.
 
 

Marinel Mendrea
 
Rođen 1966. godine. Poseduje dugogodišnje iskustvo u preduzetništvu i  poljoprivredi. Oženjen, otac troje dece. 
 
 
 
 

Dr Mile Kovačević 
 
Rođen je 1966. godine u Zrenjaninu. Po struci je doktor medicine, specijalista za plućne bolesti. Zaposlen je u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti "Dr Vasa Savić" Zrenjanin. 
Bio je član Gradskog veća od 2004. do 2012. godine i u prethodnom mandatu, od 2016. do 2020. godine, i odbornik Skupštine grada Zrenjanina od 2012. do 2016. godine. 
Oženjen suprugom Jelenom.
Član je Srpske napredne stranke.  

Dejan Damjanović  
 
Rođen 20.12.1983. godine u Zrenjaninu. Po zanimanju diplomirani inženjer informatike. Zaposlen u preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom za proizvodnju obuće "STIL" d.o.o. Zrenjanin, na poziciji zamenika  generalnog direktora.
Član Pokreta socijalista i predsednik Gradskog odbora PS u Zrenjaninu.
 

 
Jožef  Stojko  
 
Rođen 1975. godine, profesor matematike u osnovnoj školi "Servo Mihalj" u Mužlji. 
Član Gradskog veća i u prethodnom sazivu.
Oženjen, otac dvoje dece.
Član je Saveza vojvođanskih Mađara i član Saveta SVM.

Dragan Vulešević  
 
Rođen 22.05.1958. godine u Zrenjaninu. Studirao na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Radio u Turističkoj organizaciji "Kompas Jugoslavija", a potom kao direktor JP "Turistički centar grada Zrenjanina". Član Gradskog veća i u prethodnom mandatu.  
Oženjen, otac dvoje dece.
Član Socijalističke partije Srbije.

Saša Kandić  
 
Rođen 30.08.1975. u Zrenjaninu. Po zanimanju diplomirani pravnik. Dugogodišnji preduzetnik, otac dvoje dece. 
Predsednik IO Socijaldemokratske partije Srbije u Zrenjaninu i član Glavnog odbora SDP Srbije.
 
 
 
Slaviša Vlačić 
 
Rođen je, živi i radi u Zrenjaninu, a po zvanju je master inženjer mašinstva. Zaposlen je u kompaniji „Telekom Srbija“, kao šef službe za mrežne operacije Zrenjanin. Oženjen je, otac dvoje dece. Član je Srpske napredne stranke.
 

 

Biljana Guzina