Градско веће

 Чланови Градског већа, по функцији: 

Симо Салапура
Градоначелник Зрењанина
 
Председник Градског већа 
Саша Сантовац
Заменик градоначелника
 
Члан Градског већа 
 
 

Чланови Градског већа:

Радован Вишекруна
 
Рођен је 09.11.1954. године. По струци је дипломирани правник и у статусу је пензионера. Члан Градског већа у периоду од 2016. до 2020. године.  Ожењен, отац троје деце и деда троје унучади.
Члан је Партије уједињених пензионера Србије.
 
 
 
 
 
 
Драган Ћапин
 
Рођен је 1962. године у Зрењанину. Завршио је економски факултет, радио у МЗ "Клек" на пословима референта Општенародне одбране и друштвене самозаштите, а затим на пословима секретара МЗ. 
Од 2012. године постаје координатор за рад МЗ у Градској управи Зрењанин, потом врши функције шефа кабинета градоначелника и помоћника градоначелника Зрењанина. 
Виши је ватрогасни официр прве класе. Председник је Градског ватрогасног савеза Зрењанин, Ватрогасног савеза Округа и Ватрогасног савеза Србије. Дугогодишњи је члан ДВД Клек у ком је 15 година обављао дужност председника. За рад у области ватрогаства носилац је неколико одликовања и награда.
Члан је Извршног одбора Црвеног крста Зрењанин, Извршног одбора Одбојкашког клуба "Клек Србијашуме" и председник је Окружног одбојкашког савеза. 
Ожењен је и отац двоје деце. 
Члан је Српске напредне странке.
 
Војислав Арсенов
 
Рођен је 1970. године у Зрењанину. По занимању је мастер економије. Поседује вишегодишње искуство у бављењу предузетништвом. 
Ожењен је и отац троје деце.
Члан је Српске напредне странке. 
 
 

Драган Гуџев
 
Рођен је 04.10.1977. године. По занимању је дипломирани инжењер за развој. Живи и ради у Зрењанину, у привредном друштву "Аутомото-технички центар" доо, на месту директора. Судски вештак је Вишег суда у Зрењанину, за област моторна возила.
Ожењен је и отац једног детета.
 
 

Маринел Мендреа
 
Рођен 1966. године. Поседује дугогодишње искуство у предузетништву и  пољопривреди. Ожењен, отац троје деце. 
 
 
 
 

Др Миле Ковачевић 
 
Рођен је 1966. године у Зрењанину. По струци је доктор медицине, специјалиста за плућне болести. Запослен је у Специјалној болници за плућне болести "Др Васа Савић" Зрењанин. 
Био је члан Градског већа од 2004. до 2012. године и у претходном мандату, од 2016. до 2020. године, и одборник Скупштине града Зрењанина од 2012. до 2016. године. 
Ожењен супругом Јеленом.
Члан је Српске напредне странке.  

Дејан Дамјановић  
 
Рођен 20.12.1983. године у Зрењанину. По занимању дипломирани инжењер информатике. Запослен у предузећу за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом за производњу обуће "СТИЛ" д.о.о. Зрењанин, на позицији заменика  генералног директора.
Члан Покрета социјалиста и председник Градског одбора ПС у Зрењанину.
 

 
Јожеф  Стојко  
 
Рођен 1975. године, професор математике у основној школи "Серво Михаљ" у Мужљи. 
Члан Градског већа и у претходном сазиву.
Ожењен, отац двоје деце.
Члан је Савеза војвођанских Мађара и члан Савета СВМ.

Драган Вулешевић  
 
Рођен 22.05.1958. године у Зрењанину. Студирао на Филозофском факултету у Београду. Радио у Туристичкој организацији "Компас Југославија", а потом као директор ЈП "Туристички центар града Зрењанина". Члан Градског већа и у претходном мандату.  
Ожењен, отац двоје деце.
Члан Социјалистичке партије Србије.

Саша Кандић  
 
Рођен 30.08.1975. у Зрењанину. По занимању дипломирани правник. Дугогодишњи предузетник, отац двоје деце. 
Председник ИО Социјалдемократске партије Србије у Зрењанину и члан Главног одбора СДП Србије.
 
 
 
Славиша Влачић 
 
Рођен је, живи и ради у Зрењанину, а по звању је мастер инжењер машинства. Запослен је у компанији „Телеком Србија“, као шеф службе за мрежне операције Зрењанин. Ожењен је, отац двоје деце. Члан је Српске напредне странке.