Gradonačelnik u poseti Mesnoj zajednici "Sava Kovačević"

Gradonačelnik Grada Zrenjanina dr Mileta Mihajlov i član Gradskog veća Rade Vasiljević posetili su MZ "Sava Kovačević" i tom prilikom upoznali se sa aktuelnim problemima, kao i projektima koji se planiraju i realizuju zahvaljujući mesnom samodoprinosu.
-Ovo je jedan u nizu mesnih zajednica koje smo obišli ovih dana. Koliko sam video, prvi problem ovde je akcija uvođenja samodoprinosa koja počinje sada u subotu. To je izuzetno značajno posebno za stanovnike ove mesne zajednice, ali i za Grad Zrenjanin s obzirom da je to jedan od vidova finansiranja i poboljšanja uslova življenja – rekao je gradonačelnik Mihajlov i pozvao građane da izađu na referendum i glasaju za samodoprinos.
Predsednik Saveta Mesne zajednice "Sava Kovačević", Igor Kovačić kaže da je posetu gradonačelnika i člana Gradskog veća iskoristio kako bi ih upoznao sa osnovnim problemima sa kojima se susreću stanovnici te mesne zajednice.
- Iako su oni sa time upoznati, ovo je bila prilika da obiđemo teren kao što je ambulanta koju hitno moramo graditi. Upoznali smo ih i sa lošom elketo mrežom, kao i sportski teren kako bi im predočili moguućnost ulaganja u sport i omladinu jer, to je jedna lepa parcela na kojoj bi se mogao izgraditi objekat u sklopu kupališta Peskara. Pored toga, razovarali smo i o razlozima za uvođenje samodoprinosa i zbog čega je to jedina mogućnost našeg opstanka – naveo je Kovačić.