Otvoren Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva

Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor, otvorio je danas u Hali sportova "Medison" dvanaesti sajam "INOCOOP 2011".
Pastor je tom prilikom rekao da su izlagači veoma spremni i izrazio zadovoljstvo što je među njima i onih koji ne izlažu prvi put, što je, kako je naglasio, znak da ima objektivnog razloga i rezona da to čine.


Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov istakao je da je sajam «INOKOOP» od izuzetnog značaja za Grad, i ujedno prilika da privrednici predstave svoje proizvode, međusobno se upoznaju, razmene tehnologije i iskustva.
Predsednik Privredne komore Zrenajnin, mr Milan Radovanović kaže da je sajam ove godine posvećen proizvodnji bezbedne hrane a da u Srednjobanatskom region postoji veliki broj proizvođača kojima je na ovaj način data prilika da se promovišu.

 


Inače, na ovogodišnjem sajmu inovacija, kooperacija i preduzetništva u Zrenjaninu učestvuje 12 domaćih privrednih komora, 9 komora iz inostranstva, 40 preduzeća i  institucija, kao i 118 podizlagača iz zemlje i inostranstva.
«INOCOOP 2011.»  održava se u sklopu programa 26. Dana piva, a organizator sajma je Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženbje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Tuurističkim centrom.