Održan sastanak Saveta mesnih zajednica

U Sali gradskog veća danas je održan sastanak Saveta mesnih zajednica koji su konstituisani nakon poslednjih izbora u martu mesecu.
Skup je pozdravio gradonačelnik dr Mileta Mihajlov, a sastanku su prisustvovali član Gradskog veća zadužen za rad mesnih zajednica, Rade Vasiljević i predstavnici iz službe za poslove mesnih kancelarija, mesnih zajednica, biračkog spiska i druge poslove, kao i predstavnici iz odeljenja za finansije i računovodstvo. 
 
 
Gradonačelnik Mihajlov je istakao da je sastanak bio prilika da se upozna sa problemima sa kojima se susreću mesne zajednice, kakava je komunikacija sa lokalnom vlasti, javnim preduzećima, ustanovama.
- Koliko sam čuo, gotovo sve mesne zajednice muče isti problemi. Danas smo se sastali da o tome popričamo, pokušamo da ih rešimo i dogovorimo kako da u narednom periodu bolje funkcionišemo – rekao je Mihajlov, napominjući da je zadovoljan radom mesnih zajednica.
 
Rade Vasiljević kaže da ovaj sastanak praktično predstavlja presek rada novoformiranih Saveta.
- U toku je i obilazak Saveta mesnih zajednica, a planirano je da do kraja godine radimo i maksimalno damo akcenat da se standardizuje rad mesnih zajednica i da se poveća kvalitet rada zaposlenih kako bi bili na usluzi građanima – rekao je Vasiljević.