Čestitka gradonačelnika Zrenjanina odbojkašicama Srbije

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov uputio je čestitku reprezentativkama Srbije na osvojenom prvom mestu na Evropskom prvenstvu za seniorke u odbojci, koje je večeras održano u Beogradu:
-U ime Grada i u svoje lično ime, najiskrenije Vam čestitam na postignutom uspehu. Posebne čestitke upućujem našim Zrenjaninkama, Brižitki  Molnar, Jovani Brakočević i Maji Ognjenović, koje su svojom igrom doprinele osvajanju šampionske titule. One su naši najbolji predstavnici, a Zrenjanin je još jednom dokazao da je Grad velikih sportskih talenata- naveo je Mihajlov.  
 
 
Gradonačelnik Mihajlov posebno je istakao zadovoljstvo što je Zrenjanin, poznat kao Grad sportova, ovih dana, pored Beograda, i Grad odbojke.
-Izuzetno sam ponosan što nam je poverena organizacija ovako značajnog takmičenja  i što se deo utakmica Evropskog prvenstva u odbojci za žene igra u našoj hali sportova. Trudili smo se da budemo dobri domaćini, a posebno raduju pohvale i pozitivni komentari naših gostiju- dodao je gradonačelnik.