Grad Zrenjanin na najvećem sajmu nekretnina i investicija u Evropi

Na najznačajnijem svetskom sajmu nekretnina i investicija Expo Real 2011, koji se u Minhenu održava od 4. do 6. oktobra, VIP Fond predstavio je investicione potencijale Vojvodine u oblasti nekretnina. 
 
 
Na zajedničkom štandu sa republičkom Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), kao partner VIP Fonda predstavljen je i naš Grad, kao i opštine Kovin i Vršac. 
Sajmu prisustvuje i gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov, koji je ukazao na značaj učešća na ovakvoj manifestaciji s obzirom da je, kako kaže, Expo Real, koji se ove godine organizuje po 14. put, najveći  sajam investicija  u Evropi.
Sajam je mesto na kom se sastaju investitori i finansijeri, konsultanti i brokeri, korporativni menadžeri za nekretnine, arhitekti i planeri, a ujedno je i prilika za uspostavljenje kontakata sa ekonomskim predstavnicima iz drugih gradova i ekonomskih regija. 
Gradonačelnik Mihajlov kaže da je Zrenjanin je tu priliku iskoristio kako bi predstavio privredne potencijale, a akcenat je dat na potencijale industrijske zone u našem gradu.
Inače, reč je o sajmu komercijalnih nekretnina u Evropi, koji se fokusira na tržišnu orijentaciju, B2B sastanke i umrežavanje. 
 
 
Ove godine sa svojim  nekretninama predstavilo se više od 1600 izlagača iz sedamdesetak zemalja iz celog sveta, organizoavi su forumi na kojima se razgovaralo o aktuelnim trendovima i inovacijama u oblasti nekretnina, investicija i finansijskih tržišta.