Uspešno sanirana havarija sistema cevi na bazenu

Havarija sistema cevi na gradskom bazenu do koje je, iz još uvek nepoznatih razloga, došlo u noći između nedelje i ponedeljka, uspešno je sanirana a bazen je ponovo napunjen demineralizovanom vodom, saopštio je Kabinet gradonačelnika Zrenjanina.
 
- Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji svih gradskih službi, posebno zaposlenih na bazenu i  "TE-TO", kao i redovnih vatrogasnih jedinica i DVD sastava, za manje od 24 sata je saniran kvar i omogućeno novo punjenje bazena – rekao je gradonačelnik dr Mileta Mihajlov. - Želim da se javno zahvalim svima koji su tokom čitavog dana i noći bili angažovani na rešavanju ovog problema i da im čestitam na uspešno obavljenom poslu. Dan i noć koju sam proveo u ovom objektu sa vatrogascima, inžinjerima, građevinskim radnicima, tehničarima, dokazali su snagu solidarnosti i zajedničke brige za Zrenjanin. U svoje lično ime i u ime Grada Zrenjanina, želim da se svima zahvalim na uloženom trudu i uspešno obavljenom zadatku – ističe gradonačelnik Mihajlov. 
 
 
Sve je, dakle, spremno, za otvaranje rekonstruisanog plivačkog bazena i sutrašnji početak međunarodnog LEN takmičenja "Serbia Grand prix - Kup Zrenjanin 2011",  koje se održava u našem gradu do nedelje, 13. novembra.