Sutra startuje turnir u malom fudbalu ''Bagljaš 2014''

Fudbalska groznica, izazvana planetarnim šampionatom u Brazilu, sinoć je okončana pobedom reprezentacije Nemačke u finalu, a na veliki Mundijal već od sutra nadovezuje se turnir u malom fudbalu koji najviše privlači pažnju Zrenjaninaca tokom letnjeg perioda – "Bagljaš 2014". Tim povodom održana je konferencija za novinare u Gradskoj kući, na kojoj su turnir najavili članovi Organizacionog odbora Predrag Tatić i Ivan Mikalački.
 
 
Šesnaesti po redu turnir u malom fudbalu "Bagljaš 2014", organizovan uz podršku Grada Zrenjanina, počeće u utorak 15. jula, a odigraće se, kao i ranijih godina, na terenu OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Zrenjaninu.
 
Predrag Tatić je, između ostalog, istakao da se će turnir prvog dana u 21 sat otvoriti gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i dalje objasnio:
"Planiramo da turnir traje mesec dana, naravno u zavisnosti od broja ekipa, a kategorije koje će i ove godine učestvovati tokom takmičenja jesu veterani, seniori, juniori i pioniri."
 
Prethodnih godina ova manifestacija je naišla na izuzetan odziv ekipa učesnica, te je njihov broj u svim kategorijama zajedno dostizao do čak stotinu timova, dok je ceo turnir bio veoma dobro posećen.
 
 
Ove godine, prijava ekipa moguća je do danas (ponedeljak, 14. jul), do 16 časova.
 
Izvlačenje parova zakazano je za večeras u 19 časova, ekipe broje 10 igrača, a  kategorije prema godištima obuhvataju sledeće takmičare: za veterane (igrači rođeni 1979. godište i stariji), seniori (1996. godine) i stariji, juniori (’97,’98, ’99  i 2000.),  pioniri (2001, 2002, 2003…2006 i mlađi igrači.)
 
Zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti informacije na broj telefona 065-432-9893, a mogu posetiti i web i facebook stranicu turnira, gde će biti dostupne sve informacije o turniru i utakmicama.