Prijem povodom Balkanskog džudo šampionata

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegov zamenik Saša Santovac organizovali su, u Plavom salonu Gradske kuće, prijem za predstavnike organizatora i učesnika Balkanskog džudo šampionata za juniore, koji se održava u "Kristalnoj dvorani" u subotu i nedelju.

Prijemu su prisustvovali Ionel Stoicut, generalni sekretar Džudo federacije Balkana, Svetislav Vukmirica, predsednik UO Džudo saveza Srbije , Tatjana Cuk direktor Media BJA, Deniz Šili potpredsednik Džudo saveza Turske , Erdon Donmas trener reprezentacije Turske,  Nenad Janjić predsednik OJK Proleter MD i Ljubiša Vujović član Nadzornog odbora Omladinskog džudo kluba "Proleter MD".

 

 

Sekretar Džudo federacije Balkana Ionel Stoicut zahvalio se na dobrodošlici i istakao da je su prvi utisci o organizaciji takmičenja veoma pozitvni.

– Prvi put sam u Zrenjaninu, ali drugi put u ovom delu Srbije. Dva puta sam bio na takmičenjima u Kikindi. U Zrenjaninu smo veoma lepo primljeni. Grad je veoma lep, a Kristalna dvorana moderna i ima odlične uslove za velika takmičenja u nađem sportu – rekao je on.

 

 

Gradonačelnik Janjić je istakao da Grad Zrenjanin podržava naš džudo tim i istakao očekivanje da će sledeće godine ostvariti plasman u Super ligu.

- Rukovodstvo kluba je veoma agilno i zahvaljujući njihovom angažovanju Zrenjanin je domaćin najvećeg džudo takmičenja u Srbiji, u 2015. godini – rekao je on. 

Nenad Janjić je kazao da organizatorima prijaju pohvale koje stižu od gostiju iz inostranstva. 

-Njihovi utisci po dolasku u Zrenjanin su pozitivni, a potrudićemo se da kompletno takmičenje protekne u najboljem redu – rekao je Nenad Janjić.