Ekipa Gradske uprave na drugim ''Zrenjaninskim igrama bez granica''

Prve "Zrenjaninske igre bez granica" održane su na Gradskom bazenu avgusta 2014. godine. Povod za održavanje igara, pored promovisanja zdravog života, druženja, zabave i takmičenja, je bilo i obeležavanje 35 godina od velikog uspeha ekipe Grada Zrenjanina na nekadašnjim evropskim "Igrama bez granica".
 
 
Prvi vikend drugih po redu "Zrenjaninskih igara bez granica" protekao je uz mnogo uzbuđenja na Gradskom bazenu. Osam ekipa, podeljenih u dve grupe, nadmetalo se protekle subote i nedelje uveče na Gradskom bazenu u pet interesantnih igara, u kojima je pored dobrog plivanja, trebalo i dosta spretnosti, ali i sreće. I ove godine, učešće u manifestaciji uzela je ekipa Gradske uprave Zrenjanin, koju je, kao i sve druge ekipe, predstavljalo šest takmičara i četiri takmičarke.  
 
 
Grupu A, kako je prethodno određeno žrebom, čine: IPA Zrenjanin, JKP "8. avgust" Srpska Crnja, Opština Sečanj i JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin. Sa po dve pobede izdvojili su se IPA Zrenjanin i Opština Sečanj.
 
 
U grupi B se nalaze: Gradska uprava Zrenjanin, Kompanija "Drekslmajer", Osnovni sud Zrenjanin i kompanija "Mekaplast". Osnovni sud Zrenjanin je ostvario dve pobede, dok Gradska uprava Zrenjanin i "Drekslmajer" imaju po jedan trijumf.
 
 
Naredne subote od 17 časova će svaka ekipa imati još po jedan susret u okviru svoje grupe, posle čega će se znati konačan raspored na tabeli. U nedelju, 12. jula, s početkom u 17 časova, na redu su polufinalni i finalni susreti.
 
Izvor: I love Zrenjanin (www.ilovezrenjanin.com)