Održan prvi ''Mini Soundlovers'' dečiji festival

Preko stotinu dece pevalo je i igralo na prvom "Mini Soundlovers" dečijem festivalu, održanom juče u centru Zrenjanina.
 
Pozitivnoj enegriji koja je vladala među mališanima retko ko je mogao da odoli, sa učesnicima pevali su roditelji, posetioci, ali i prolaznici koji nisu sakrivali oduševljenje nastupom zrenjaninskih mališana.
 
 
Prvi "Mini Soundlovers" festival sastojao se iz revijalnog i takmičarskog dela, tokom kojih je ukupno učestvovalo oko stotinu dece. Dečiji hor "Supernova" i plesni centri "Free dance" i "Zrenjanin" nastupili su u revijalnom, a u takmičarskom je nastupilo trinaestoro dece.
 
Manifestaciju su otvorili glumci Slobodan Boda Ninković i Miloš Tišma, nakon čega se prisutnima obratio zamenik gradonečelnika Saša Santovac i zvanično otvorio festival.
"Postoji li nešto lepše od osmeha dece, oni su naša budućnost. Ovo je jedan lep događaj i čast nam je što smo ga podržali, zahvaljujem se organizatorima koji su ovom gradu dali još jednu lepu manifestaciju",  rekao je Santovac.
 
 
Aplauzi nisu prestajali, deca koja se nisu takmičila, pevala ili igrala na bini imala su priliku da se uključe u odabir pobednika u pevanju karaoka, jer se pobednik birao sabiranjem bodova žirija i publike.
 
"Veoma sam srećna što je sa nama danas toliko mališana i to je znak da nam ovakvih manifestacija treba. Iako smo imali puno aktivnosti oko ogranizacije "Soundlovers" festivala, nikom iz tima organizatora nije bilo teško napraviti manifestaciju za najiskreniju i najlepšu publiku, decu. "Mini Soundlovers" održavaće se svake godine tokom leta i uključivaće veliki broj najmlađih sugrađana. Ovom prilikom želela bih da se zahvalim gradu Zrenjaninu i kompaniji "Idea" na podršci", izjavila je Tijana Daruši,  direktorka "Mini Soundlovers"-a.
 
 
Deca su se družila i sa maskotama, Kodijem i DJ Soundlover-om, ali i uživala u sladoledima i slatkišima.
 
Pobednici u pevanju karaoka prvog "Mini Soundloversa" su Maša i Daria Popović, koje su otpevale pesmu od grupe ABBA "Mamma Mia". Devojčice su osvojile pehar, a svi učesnici u festivalu nagrađeni su diplomama i paketićima koje je obezbedila kompanija "Idea".