Aviv Park novogodišnjih želja i klizalište, od 11. decembra

Aviv Park u Zrenjaninu priprema za posetioce i potrošače niz aktivnosti za predstojeće zimske dane. U centralnom delu Aviv Parka postavljeno je klizalište, koje će, prema poslednjim informacijama iz kompanije "Aviv", biti u funkciji od petka, 11. decembra. Zrenjaninci i njihovi gosti će moći da ga koriste po povoljnoj ceni od 150 dinara za sat ipo, u koju je uračunato i  iznajmljivanje klizaljki.
 
 
U četvrtak, 3. decembra, počela je velika novogodišnja nagradna igra za sve potrošače u Aviv Parku koji u bilo kojoj radnji kupe robu u vrednosti od minimum 500 dinara. Potrebno je samo da na poleđinu računa upišu svoje podatke, ubace u kutiju u Aviv Parku i čekaju izvlačenje vrednih nagrada.
 
 
U prvom izvlačenju učestvuju svi računi ubačeni od 3. decembra u 10 časova do 11. decembra u 12 časova, a izvlačenje dobitnika biće u nedelju 13.12.2015. godine na TV "Santos", u emisiji "Vikendica". Prva nagrada je doček Nove godine u Lisabonu za dve osobe, u aranžmanu koji traje od 29.12.2015. do 03.01.2016. godine.