''Avivov'' izbor za najlepšu novogodišnju jelku 27. decembra

Grad Zrenjanin će u nedelju učestvovati u humanitarnoj manifestaciji u Aviv Parku Zrenjanin, gde će se takmičiti na "Avivovom izboru za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina" i tom prilikom doniraće novogodišnje paketiće Centru za socijalni rad, koji će biti uručeni deci iz hraniteljskih porodica.
 
Prema planu organizatora, predstavnici različitih institucija, organizacija i medija iz Zrenjanina, ukupno njih 14, okitiće svoje jelke ukrasima koji će biti prepoznatljivi znak svake od njih, a svojim učešćem na manifestaciji pridružiće se i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića.
 
 
Kompanija "Aviv Arlon" odlučila je da nakon praznika Gradu donira jelke, koje će biti posađene na adekvatnom gradskom prostoru.
 
Program i kićenje jelki započeće u 11 časova, sat vremena kasnije planiran je i muzički program, u okviru kog će nastupiti zrenjaninski muzičari, zrenjaninski srednjoškolski bend ''Supernova'' i Dečji hor koji će novogodišnjim pesmama doprineti svečanoj atmosferi. Takođe, Zrenjanin će ove godine posetiti Deda Mraz i u Aviv Parku.
 
Voditelj programa biće poznato TV lice Vojislav Voja Nedeljković, koji će zajedno sa najmlađim posetiocima birati ''Najlepšu novogodišnju jelku Aviv Parka''. Pobednik će biti proglašen u 14 časova.
 
Dođite da se zajedno zabavljamo i uživamo u novogodišnjoj čaroliji i podržimo svoj grad na izboru za najlepšu jelku!