Grad Zrenjanin na humanitarnoj manifestaciji u Aviv Parku

Tokom manifestacije "Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina", koja je održana juče u zrenjaninskom Aviv Parku, učesnici su prikupili više od 250 novogodišnjih paketića, koji su upućeni Centru za socijalni rad.
 
 
Titulu najlepše jelke manifestacije odnela je jelka koju su ukrasila deca iz Dnevnog centra "Alternativa". Drugo mesto osvojila je jelka Sportskog saveza Grada Zrenjanina, a treće, jelka zrenjaninskog Crvenog krsta.
 
U humanitarnoj novogodišnjoj akciji, koju je organizovao Aviv Park Zrenjanin, učestovalo je 15 organizacija, institucija Grada i zrenjaninski mediji, koji su kitili jelke i istovremeno donirali novogodišnje paketiće.
 
 
Direktorka Centra za socijalni rad Zrenjanina Julija Bobek zahvalila se svim učesnicima akcije na lepom i humanom gestu. Ona je rekla da će novogodišnji paketići biti podeljeni deci bez roditeljskog staranja koja se nalaze u hraniteljskim porodicama. Jelke će nakon novogodišnjih praznika biti predate Gradu Zrenjaninu radi pošumljavanja:
- Ovo je sjajna akcija humanitarnog karaktera i Grad uvek rado podržava slične događaje. Zahavaljujem se na donaciji kompanije "Aviv Arlon", jelke će biti zasađene u dvorištu Dnevnog centra "Alternativa", koji se brine o deci sa posebnim potrebama – istakao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
 
 
Direktorka marketinga kompanije Aviv Arlon Danka Gladović naglasila je da je akcija "Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina" nastavak društveno odgovornog poslovanja, koje je karakteristično za izraelsku kompaniju:
- Veoma sam srećna što je akcija naišla na ovako dobar odziv u gradu i što je danas Aviv Park prepun. Zahvaljujem se svim organizacijama i institucijama koje su učestovale u akciji i donirale novogodišnje paketiće, sigurna sam da smo uradili pravu stvar – ukazala je Gladović.
 
 
Posetioci Aviv Parka su u toku manifestacije uživali u prigodnom zabavno-muzičkom program u kojem su učestvovali Avivov Deda Mraz, Dečji hor "Supernova" i muzičari Marko Pejčić i Igor Dunđerski. Voditelj programa bio je poznato TV lice Vojislav Voja Nedeljković koji je uz pomoć dece iz hora izabrao najlepše jelke.
 
 
Svim učesnicima akcije dodeljene su specijalne zahvalnice, dok su pobednici nagrađeni vaučerima u iznosu od 10.000, 7.000 i 5.000 dinara.