Grad Zrenjanin vas poziva na doček Nove godine

 
 
U Multimedijalnoj sali Gradske kuće, danas je najavljen novogodišnji program, koji će biti održan 31. decembra u Ulici Aleksandra I Karađorđevića u Zrenjaninu.
 
U organizaciji sadržaja učestvovali su Grad Zrenjanin, Kulturni centar Zrenjanin i Turistički centar grada, a o sadržajima su govorili pomoćnik gradonačelnika Duško Radišič i direktor Kulturnog centra Goran Marinković.
 
 
Radišić je istakao da je Grad i ove godine sugrađanima i gostima pripremio atraktivne sadržaje:
 
- U podne će u glavnoj ulici biti organizovanao tradicionalno kićenje jelke, kom će prisustvovati gradonačelnik Čedomir Janjić, a potom sledi program namenjen najmlađima. Uveče će nastupiti sastav ‘’Divlje jagode’’, koji će publici čestitati Novu 2016. godinu. Pozvao bih Zrenjanince da tokom dana dovedu svoju decu i zabave se uz pozorišne predstave i program Dečjih horova – napomenuo je Radišić.
 
Direktor KC Marinković je napomenuo da će muzički program izvesti Dečji hor KC I Hor ‘’Supernova’’, a biće izvedene predstave ‘’Čarolija’’ i ‘’Loptica skočica’’.
 
‘’Jagode’’ će svirati od 23 sata do jedan posle ponoći , a sat vremena pre i posle koncerta, prisutne će zabvljati DJ Buki.
 
Takođe, organizatori su u ponoć predvideli i vatromet.