Sportski savez grada Zrenjanina na V Međunarodnom sajmu sporta

Sportski savez grada Zrenjanina učestvovao je na petom Međunarodnom sajmu sporta, koji je održan od 27 - 29. novembra na Beogradskom sajmu. Tom prilikom predstavljen je rad Saveza, svi uspesi zrenjaninskih sportskih kolektiva i pojedinaca, kao i sportska infrastruktura našeg grada.
 
 
 
Treba istaći da je, uz odličnu prezentaciju, štand SSGZ bio jedan od najposećenijih. Uspostavljeni su mnogobrojni kontakti sa teritorijalnim i granskim sportskim savezima, kao i sa predstavnicima sportskih organizacija iz brojnih sportova i visokoškolskim ustanovama. Gosti na štandu bili svi najznačajniji sportski funkcioneri, sadašnji i bivši sportisti, koji su imali samo reči hvale upućene na rad i organizaciju zrenjaninskog Sportskog saveza.
 
 
Predstavnici SSGZ uzeli su aktivno učešće na više seminara i prezentacija, koje su održane tokom trajanja sajma. Posetioci štanda Saveza su imali priliku da isprobaju i bicikl koji se pokreće na pogon "stepera", a sve prisutne je oduševio i nastup popularnog zrenjaninskog žonglera loptom Slavka Anđelova - Sliveta.
 
 
Partneri Sportskog saveza grada Zrenjanina na ovom sajmu bili su kompanija "Iron" iz Zrenjanina, koja se bavi proizvodnjom sportske opreme i rekvizita, kao i Javna ustanova "Sportski objekti".