Info dan ''Pokreni se za posao'' u Zrenjaninu 26. januara

Program "Pokreni se za posao" NVO ENECA realizuje već četiri godine na nacionalnom nivou, pri čemu se svake godine podržava najmanje stotinu 100 preduzetnika iz oblasti proizvodnje, poljoprivrede i usluga iz cele Srbije. Podrška se ogleda u opremi za rad, obezbeđivanjem stručnih i poslovnih obuka i biznis mentoringa u prve dve godine poslovanja. Do sada je kroz nacionalni program podržano 335 preduzetnika sa teritorije cele Srbije.
 
Konkurs za apliciranje na aktuelni ciklus programa "Pokreni se za posao" otvoren je do 29. februara 2016. godine. Trenutno je u toku informativna kampanja na teritoriji cele Srbije, koja podrazumeva info dan sa predstavljanjem programa svim zainteresovanim stranama, postojećim ili budućim preduzetnicima.
 
U Zrenjaninu će takav info dan biti održan u utorak, 26. januara, u Gradskoj kući, s početkom u 11 časova.
 
Grad Zrenjanin poziva sve zainteresovane preduzetnike i one koji žele da pokrenu neki biznis da dođu i čuju nešto više o programu. Predstavnici iz ENECA kancelarije održaće  prezentaciju o konkursu i načinu apliciranja, i podeliće potrebne formulare za prijavu, a detaljnije informacije o programu mogu se dobiti i na sajtu www.pokrenisezaposao.rs. a takođe se mogu preuzeti i ovde: