Asfaltiranje ulica na Bagljašu - nov kolovoz u 7. sekretara SKOJ-a i delu Žabaljske

Kiša je juče sprečila putare da krenu s planiranim radovima na Bagljašu, ali već danas bio je pravi prolećni dan, pa su, iako je subota, radnici i mašine preduzeća "Put-Invest" iz Novog Sada izašli na teren.  Asfaltirana je Ulica 7. sekretara SKOJ-a, kao i  deo Žabaljske.
 
 
Radove su u prepodnevnim časovima obišli i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" Goran Kravarušić. Janjić je izrazio zadovoljstvo što povoljni vremenski uslovi u februaru omogućuju ovu vrstu radova i dodao da u narednom periodu građani mogu očekivati da će asfaltiranja i sređivanja ulica biti sve više, dok je Kravarušić objasnio kakvi su radovi u pitanju na Bagljašu:
 
 
- Izvode se radovi na sanaciji kolovoza u Ulici 7. sekretara SKOJ-a i deonici Žabaljske ulice. Postavljen je asfalt u dužini od 680 metara, a investiciona vrednost tih radova koje obavlja preduzeće "Put-Invest"  je oko 4 miliona dinara – rekao je direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina".