Humanitarna prodajna izložba u OŠ ''Vuk Karadžić''

U zrenjaninskoj OŠ“ Vuk Karadžić“ otvorena je humanitarna prodajna izložba čarobnih jastučića i ručno rađenih novogodišnjih čestitki.
 
Otvaranju su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Dušan Radišić, zamenica direktora Osnovne i srednje škole “9. maj” Dušica Bulov Rotariu koja je, sa svojim koleginicama Danicom Milović, Ivanom Milojević, Monikom Kovač i učenicima srednje škole, konfekcijski smer, izradila jastučiće, predstavnik Crvenog krsta Zrenjanin Boris Vojnov, roditelji i deca koja su učestvovala u akciji. Pokretač ove humanitarne akcije je učiteljica Daliborka Putić Berarov, sa učenicima i roditeljima svog odeljenja.
 
 
 
Humanitarna izložba ima za cilj prikupljanje sredstava za lečenje teško obolele dece i pomoć deci korisnicima narodne kuhinje. Ovu humanitarnu akciju pomogli su Osnovna i srednja škola “9. maj“, "Diginet" štamparija, "Birooprema" knjižara, Aviv Park Zrenjanin, Crveni krst Zrenjanin, kao i učiteljice koje su izradile čestitke, roditelji i deca OŠ “Vuk Karadžić”.