Još jedan uspeh zrenjaninskih sportista - džudistkinje “Proletera” ekipne šampionke države u konkurenciji seniorki

Uz rvače “Proletera”, titulom ekipnog šampiona okitile su se prethodnog vikenda i seniorke Omladinskog džudo kluba “Proleter”. One su, u finalu Super lige Srbije za 2023. godinu, savladale aktuelnog šampiona, ekipu beogradske “Crvene Zvezde” rezultatom 3:2, a takmičenje je održano u Sportskom centru “Šumice” u Beogradu.
 
Istorijski uspeh zrenjaninskog džudoa u ženskoj konkurenciji ostvarile su Milica Nikolić (kapitenka tima), Sara Jocić, Anja Obradović, Jovana Bunčić, Milica Radaković, Milica Cvijić i Ivana Jandrić
 
 
 
Povodom ovog sjajnog rezultata, čestitku ODŽK “Proleter” uputio je i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, koji je istakao da naš grad još jednom dokazuje primat u borilačkim sportovima na nacionalnom nivou.
“Nakon prošlogodišnjih uspeha i osvajanja trećeg mesta u državi u obe konkurencije, zahvaljujući izuzetnom radu i dobroj organizaciji kluba popeli ste se čak dva stepenika više i doneli Zrenjaninu još jednu šampionsku titulu u klupskoj konkurenciji. Sportski Zrenjanin ponosi se novim šampionkama, kojima upućujem sve čestitke, kao i stručnom štabu i rukovodstvu kluba. Grad će biti uz vas i u narednom periodu i siguran sam, zajedno s vama, proslavljati i nove uspehe”, poručio je gradonačelnik Salapura. 
 
Fotografije: ODŽK “Proleter”

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7285/OJK_Proleter_sampionke_drzave_2.jpg