Uručena priznanja 54. međunarodnog Sajma turizma najboljima - Velike zlatne medalje za Grad Zrenjanin, Turističku organizaciju grada Zrenjanina i Salaš „Lujza“ iz Belog Blata

Na Novosadskom sajmu danas počinje Međunarodni sajam turizma, koji će, kako je najavljeno, okupiti više od 240 izlagača iz zemlje i inostranstva, među kojima su zemlje iz regiona, kao i Indije, Nepala, Kameruna i Italije.

Tim povodom sinoć su u Kongresnom centru uručena priznanja 54. međunarodnog Sajma turizma najboljima na ocenjivanju kvaliteta usluga, objekata, organizacija i institucija u turizmu.

 

 

Gradu Zrenjaninu dodeljena Velika zlatna medalja za vrhunsku organizaciju manifestacije „Dani Piva“, Turistička organizacija Zrenjanin nagrađena je Velikom zlatnom medaljom za doprinos razvoju manifestacionog turizma,  dok je Salašu „Lujza“ iz Belog Blata dodeljena Velika zlatna medalja i Povelja za unapređenje seoskog turizma na teritoriji grada Zrenjanina.

 

 

Nagrade je preuzela direktorka Turističke organizacije grada Sanja Petrović koja je istakla da  su značajne nagrade stigle kako za Grad Zrenjanin i Turističku organizaciju, tako i za Salaš „Lujza“ koji je potvrdio svoj kvalitet.
- Izuzetno smo zadovoljni našim radom  u prethodnom periodu, Salaš „Lujza“ osvojio je čak nekoliko nagrada za razvoj etno – turizma, manifestacija „Dani piva“ koja je najbolja u Vojvodini i nosilac oznake „Najbolje iz Vojvodine“ ovim je dokazala da to i zvanično jeste. Veliki doprinos Turističke organizacije razvoju turizma na teritoriji našeg grada sada je postao legitiman i ocenjen Velikom zlatnom medaljom – kazala je Sanja Petrović.

 

 

Inače, među nagrađenima kojima su uručena priznanja bili su i predstavnici objekata i institucija iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7291/NS_SAJAM_TURIZMA_NAGRADE_TURISTICKA_2023_00.jpg