U toku su ili su prethodnih dana završeni radovi na asfaltiranju još nekoliko ulica na teritoriji grada 

Nastavljajući obimne aktivnosti u okviru realizacije Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina, putari su angažovani u još nekoliko ulica, u kojima su radovi u toku ili su prethodnih dana završeni.
 
Rehabilitovane su ulice Slavujska, na teritoriji MZ “Žarko Zrenjanin”, u dužini od 180 metara i deo Ulice dr Zorana Kamenkovića, MZ “Centar”, od ulica Bulevar oslobođenja do Daničićeve. Takođe na teritoriji MZ “Žarko Zrenjanin”, u naselju “Duvanika”, novu asfaltnu podlogu je dobio i sportski teren za košarku i mali fudbal.
 
 
 
 
U toku su radovi na postavljanju nove asfaltne podloge u Daničićevoj ulici, u dužini od 120 metara, između ulica dr Zorana Kamenkovića i dr Emila Gavrila. 
 
Počeli su i radovi na izradi kolovoza u Tamiškoj ulici u Orlovatu, od Ulice Ive Lole Ribara do Ulice Sonje Marinković, što je potez u dužini od 570 metara. Planirano je da radovi u toj ulici traju mesec dana i u tom periodu će ona biti zatvorena za saobraćaj. 
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7520/Asfaltiranje_jun_2024_0.jpg