Grad Zrenjanin predstavio investicionu ponudu na najvećem evropskom sajmu investicija i nekretnina "Expo Real" u Minhenu

Grad Zrenjanin je, zajedno sa još osam vojvođanskih gradova i opština,  predstavio svoju investicionu ponudu na najvećem evropskom sajmu investicija i nekretnina „Expo Real“ u Minhenu, gde je učešće uzelo 1.198 izlagača iz 29 zemalja, kao i 19.200 učesnika iz 52 zemlje. Sajam je trajao od 11. do 13. oktobra 2021. godine, a pored našeg grada, na zajedničkom štandu Razvojne agencije Vojvodine, predstavili su se i Subotica, Novi Sad, Sombor, Pančevo, Vršac, Sremska Mitrovica, Bečej i Pećinci. Prema statistici organizatora sajma, Srbija je među top deset izlagača, pored Austrije, Holandije, Poljske, Švajcarske, Portugala, Rumunije, Španije, Francuske i Italije.
 
 
 
 
Izložba EXPO REAL predstavlja najveću poslovnu platformu za sektor investicija i nekretnina i najveći "B2B" sajam u Evropi, koji nudi idealno okruženje za efikasno umrežavanje na ključnim tržištima Evrope, Bliskog istoka i SAD. Grad Zrenjanin je stručnoj međunarodnoj publici u okviru ovog sajma predstavio svoje najznačajnije investicione potencijale i projekte, stavljajući akcenat na investicije u industrijskim zonama "Jugoistok-B" i "Jugoistok-D".
 
 
 
Nastup vojvođanskih gradova i opština realizovan je u okviru Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji su potpisali Pokrajinska vlada, gradovi Novi Sad, Pančevo, Sombor, Subotica, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vršac, Kikinda, opština Pećinci, Privredna komora Vojvodine, kao i Razvojna agencija Vojvodine, koja organizuje ceo nastup.
 
 
 
Fotografije: Grad Zrenjanin i Sajam "Expo Real" - https://expo-real.media.messe-muenchen.de

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6257/Expo_real_2021_0.jpg