Град Зрењанин представио инвестициону понуду на највећем европском сајму инвестиција и некретнина "Еxpo Real" у Минхену

Град Зрењанин је, заједно са још осам војвођанских градова и општина,  представио своју инвестициону понуду на највећем европском сајму инвестиција и некретнина „Еxpo Real“ у Минхену, где је учешће узело 1.198 излагача из 29 земаља, као и 19.200 учесника из 52 земље. Сајам је трајао од 11. до 13. октобра 2021. године, а поред нашег града, на заједничком штанду Развојне агенције Војводине, представили су се и Суботица, Нови Сад, Сомбор, Панчево, Вршац, Сремска Митровица, Бечеј и Пећинци. Према статистици организатора сајма, Србија је међу топ десет излагача, поред Аустрије, Холандије, Пољске, Швајцарске, Португала, Румуније, Шпаније, Француске и Италије.
 
 
 
 
Изложба EXPO REAL представља највећу пословну платформу за сектор инвестиција и некретнина и највећи "B2B" сајам у Европи, који нуди идеално окружење за ефикасно умрежавање на кључним тржиштима Европе, Блиског истока и САД. Град Зрењанин је стручној међународној публици у оквиру овог сајма представио своје најзначајније инвестиционе потенцијале и пројекте, стављајући акценат на инвестиције у индустријским зонама "Југоисток-Б" и "Југоисток-Д".
 
 
 
Наступ војвођанских градова и општина реализован је у оквиру Споразума о заједничком наступу на међународним сајмовима, који су потписали Покрајинска влада, градови Нови Сад, Панчево, Сомбор, Суботица, Зрењанин, Сремска Митровица, Вршац, Кикинда, општина Пећинци, Привредна комора Војводине, као и Развојна агенција Војводине, која организује цео наступ.
 
 
 
Фотографије: Град Зрењанин и Сајам "Expo Real" - https://expo-real.media.messe-muenchen.de

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6257/Expo_real_2021_0.jpg