Održan borilački spektakl u Kristalnoj dvorani - Evropski grad sporta još jednom se dokazao u organizaciji velikih događaja

Sinoćni borilački MMA spektakl u Kristalnoj dvorani podsetio je na vremena kada se u Zrenjaninu tražila “karta više” za bokserske mečeve u hali “Medison”. Evropski grad sporta još jednom se dokazao u organizaciji velikih događaja i međunarodnih takmičenja, a svi koji su prisustvovali borbama i kupili ulaznicu bili su i deo humanitarne akcije Grada Zrenjanina “Sportom za bolje sutra”. 
 
 
 
 
MMA spektakl “SBC 36 Revenge” održan je drugi put u Zrenjaninu i okupio takmičare iz Brazila, Portugala, Angole i Srbije. Mešovite borilačke veštine u oktagon ringu viđene su kroz devet borbi, a u borbi večeri Tomislav Milić iz Žitišta savladao je Adriana Radovanovića iz Subotice nokautom u prvoj rundi. Milić je tako, uz ogromnu podršku svojih navijača, zabeležio drugu profesionalnu pobedu kao MMA borac i nagovestio uspešnu karijeru. Pobednički trofej uručio mu je Željko Trajković, presednik Rvačkog saveza Srbije.
 
 
 
 
Sjajnu sliku pružala je sinoć sportska dvorana u Zrenjaninu, a Grad Zrenjanin, Sportski savez grada i Javna ustanova “Sportski objekti” pružili su neophodnu logistiku i podršku da sve protekne u najboljem redu. Predstavnici grada učestvovali su i u dodeli pehara i priznanja pobednicima u borbama, pa su tako doprinos ovoj sportskoj večeri dali predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić, pomoćnica gradonačelnika Cica Vučković, zamenik predsednika Skupštine grada Oliver Mitrović, kao i generalna sekretarka Sportskog saveza grada Vukosava Đapić Atanacković i narodna poslanica i odbornica u Skupštini grada Zrenjanina Dubravka Kralj.
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6253/mma_borbe0.jpg