Одржан борилачки спектакл у Кристалној дворани - Европски град спорта још једном се доказао у организацији великих догађаја

Синоћни борилачки ММА спектакл у Кристалној дворани подсетио је на времена када се у Зрењанину тражила “карта више” за боксерске мечеве у хали “Медисон”. Европски град спорта још једном се доказао у организацији великих догађаја и међународних такмичења, а сви који су присуствовали борбама и купили улазницу били су и део хуманитарне акције Града Зрењанина “Спортом за боље сутра”. 
 
 
 
 
ММА спектакл “SBC 36 Revenge” одржан је други пут у Зрењанину и окупио такмичаре из Бразила, Португала, Анголе и Србије. Мешовите борилачке вештине у октагон рингу виђене су кроз девет борби, а у борби вечери Томислав Милић из Житишта савладао је Адриана Радовановића из Суботице нокаутом у првој рунди. Милић је тако, уз огромну подршку својих навијача, забележио другу професионалну победу као ММА борац и наговестио успешну каријеру. Победнички трофеј уручио му је Жељко Трајковић, преседник Рвачког савеза Србије.
 
 
 
 
Сјајну слику пружала је синоћ спортска дворана у Зрењанину, а Град Зрењанин, Спортски савез града и Јавна установа “Спортски објекти” пружили су неопходну логистику и подршку да све протекне у најбољем реду. Представници града учествовали су и у додели пехара и признања победницима у борбама, па су тако допринос овој спортској вечери дали председник Скупштине града Зрењанина Чедомир Јањић, помоћница градоначелника Цица Вучковић, заменик председника Скупштине града Оливер Митровић, као и генерална секретарка Спортског савеза града Вукосава Ђапић Атанацковић и народна посланица и одборница у Скупштини града Зрењанина Дубравка Краљ.
 
 
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6253/mma_borbe0.jpg