Zrenjanin domaćin još jedne manifestacije koja okuplja veliki broj učesnika - Plesnog Festivala “Dance fusion"

Zrenjanin je ovog vikenda domaćin još jedne tradicionalne manifestacije koja se inače šesnaestu godinu za redom održava u našem gradu - Plesnog Festivala “Dance Fusion”.

 

 

Festival, koji je okupio veliki broj dece i njihovih trenera iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca i Zrenjanina otvorenim je proglasio gradonačelnik Simo Salapura. 

 


 
- Dragi roditelji, prijatelji i gosti, a s posebnim zadovoljstvom dragi takmičari i uvažene sudije, sve vas pozdravljam i nadam se da će, kao što je to slučaj bio prethodnih godina,  odavde, iz ove hale, iz Zrenjanina otići neverovatna energija u Srbiju i svet. Zaista lepu sliku šaljemo iz našeg grada, pre svega zahvaljujući Nikoleti Dojkić i njenom timu, zahvaljujući timu koji prati ovaj događaj već decenijama unazad. Mi trajemo i to je veoma bitno i drago mi je što možemo da podržimo ovakvu manifestaciju. Zrenjanin je ovog vikenda centar plesa i centar igre, a nadam se da ćete iz našeg grada poneti lepe utiske – rekao je gradonačelnik Simo Salapura.  

 

 

Nikoleta Dojkić predsednica kluba “Free Dance” navela je da su, uz sada već prepoznatljiv i rado posećen plesni festival, ove godine od Nacionalnog granskog saveza dobili tu privilegiju da ogranizuju KV turnir za sve uzrasne kategorije i da se kao i prethodnih godina očekuje oko 1.600 takmičara iz regiona uzrasta od 3 do 25godina. 
- Želimo da se Gradu zahvalimo na podršci i pomoći u realizaciji takmičenja svih ovih godina – navela je ona.

 

 

Inače, kvalifikacioni turnir počeo je danas u Kristalnoj dvorani predstavljanjem klubova i svečanim otvaranjem, a Plesni festival počinje sutra u 8.30 časova.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6504/dance_fusion_2022_0.jpg