Зрењанин домаћин још једне манифестације кoja окупља велики број учесника - Плесног Фестивала “Dance fusion"

Зрењанин је овог викенда домаћин још једне традиционалне манифестације која се иначе шеснаесту годину за редом одржава у нашем граду - Плесног Фестивала “Dance Fusion”.

 

 

Фестивал, који је окупио велики број деце и њихових тренера из Београда, Новог Сада, Крагујевца и Зрењанина отвореним је прогласио градоначелник Симо Салапура. 

 


 
- Драги родитељи, пријатељи и гости, а с посебним задовољством драги такмичари и уважене судије, све вас поздрављам и надам се да ће, као што је то случај био претходних година,  одавде, из ове хале, из Зрењанина отићи невероватна енергија у Србију и свет. Заиста лепу слику шаљемо из нашег града, пре свега захваљујући Николети Дојкић и њеном тиму, захваљујући тиму који прати овај догађај већ деценијама уназад. Ми трајемо и то је веома битно и драго ми је што можемо да подржимо овакву манифестацију. Зрењанин је овог викенда центар плеса и центар игре, а надам се да ћете из нашег града понети лепе утиске – рекао је градоначелник Симо Салапура.  

 

 

Николета Дојкић председница клуба “Free Dance” навела је да су, уз сада већ препознатљив и радо посећен плесни фестивал, ове године од Националног гранског савеза добили ту привилегију да огранизују КВ турнир за све узрасне категорије и да се као и претходних година очекује око 1.600 такмичара из региона узраста од 3 до 25година. 
- Желимо да се Граду захвалимо на подршци и помоћи у реализацији такмичења свих ових година – навела је она.

 

 

Иначе, квалификациони турнир почео је данас у Кристалној дворани представљањем клубова и свечаним отварањем, а Плесни фестивал почиње сутра у 8.30 часова.
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/6504/dance_fusion_2022_0.jpg