Radovi na asfaltiranju završeni u Stajićevu, Mužljanskoj koloniji, predstoje u Čenti

Radovima na asfaltiranju Ulice dr Radoslava Panića u Perlezu, koje je u petak obišao i gradonačelnik Simo Salapura, prethodili su oni u Stajićevu, gde su putari bili angažovani u Ulici Milinka Đorđevića. U međuvremenu je, u dužini od blizu 400 metara, izvršena i rehabilitacija Ulice Ratka Pavlovića i njenog produžetka, Ulice Ruđera Boškovića, na teritoriji gradske mesne zajednice “Sava Kovačević”. 
 
 
 
 
Posebno su novim asfaltom zadovoljni meštani Stajićeva, s obzirom da Ulica Milinka Đorđevića, dužine jednog kilometra, preseca celo selo kroz njegov centar, vodi do lokalnog groblja, a u njoj su smešteni i najvažniji mesni objekti - škola, crkva, mesna zajednica, vatrogasni dom...
 
Ulica Ratka Pavlovića u naselju Nova mužljanska kolonija spaja dve glavne saobraćajnice koje vode ka kupalištu Peskara - ulice 9. maja i Mostarsku i samim tim nije ograničena kretanjem kroz nju isključivo žitelja te ulice. 
 
 
 
Po završetku radova u Perlezu, putari se sele u susednu Čentu, u kojoj će nov asfalt dobiti Pupinova ulica, kao i deonica koja će povezati Pupinovu i Ulicu Miloša Crnjanskog, koja je asfaltirana prošle godine. Svi navedeni radovi realizuju se u okviru Ugovora o javno-privatnom partnerstvu za realizaciju projekta finansiranja, izgradnje i održavanja lokalne putne infrastrukture na teritoriji grada Zrenjanina.    

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7107/ASFALTIRANJE_KOLONIJA_I_STAJICEVO_0.jpg