Радови на асфалтирању завршени у Стајићеву, Мужљанској колонији, предстоје у Ченти

Радовима на асфалтирању Улице др Радослава Панића у Перлезу, које је у петак обишао и градоначелник Симо Салапура, претходили су они у Стајићеву, где су путари били ангажовани у Улици Милинка Ђорђевића. У међувремену је, у дужини од близу 400 метара, извршена и рехабилитација Улице Ратка Павловића и њеног продужетка, Улице Руђера Бошковића, на територији градске месне заједнице “Сава Ковачевић”. 
 
 
 
 
Посебно су новим асфалтом задовољни мештани Стајићева, с обзиром да Улица Милинка Ђорђевића, дужине једног километра, пресеца цело село кроз његов центар, води до локалног гробља, а у њој су смештени и најважнији месни објекти - школа, црква, месна заједница, ватрогасни дом...
 
Улица Ратка Павловића у насељу Нова мужљанска колонија спаја две главне саобраћајнице које воде ка купалишту Пескара - улице 9. маја и Мостарску и самим тим није ограничена кретањем кроз њу искључиво житеља те улице. 
 
 
 
По завршетку радова у Перлезу, путари се селе у суседну Ченту, у којој ће нов асфалт добити Пупинова улица, као и деоница која ће повезати Пупинову и Улицу Милоша Црњанског, која је асфалтирана прошле године. Сви наведени радови реализују се у оквиру Уговора о јавно-приватном партнерству за реализацију пројекта финансирања, изградње и одржавања локалне путне инфраструктуре на територији града Зрењанина.    

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7107/ASFALTIRANJE_KOLONIJA_I_STAJICEVO_0.jpg