Poseta potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije Nedimovića i uručenje opreme za dva kluba iz naseljenih mesta na teritoriji grada

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović posetio je juče Banatski Despotovac i tom prilikom uručio komplete opreme - dresova i fudbalskih lopti predstavnicima fudbalskih klubova “Mladost” iz tog sela i “Omladinac”, iz susednog Botoša. 
 
 
 
Poseta Nedimovića organizovana je u sklopu akcije podele opreme amaterskim sportskim klubovima, koju realizuje Fudbalski savez Srbije, a događaju na igralištu u Banatskom Despotovcu prisustvovali su, osim predstavnika FK “Mladost” i FK “Omladinac” i Velibor Mladenović, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i Ivan Mikalački, predsednik Organizacije fudbalskih sudija grada Zrenjanina.
 
 
 
“Ovom posetom je nastavljena akcija Fudbalskog saveza Srbije i klubovima uručena donacija, vredna sportska oprema u vidu dresova i lopti, koja im mnogo znači. Zahvaljujem na tome potpredsedniku nacionalnog fudbalskog saveza i drago nam je što smo imali priliku da ga ugostimo u Banatskom Despotovcu“, prokomentarisao je posetu Branislava Nedimovića Velibor Mladenović, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/7290/Poseta_Branislav_Nedimovic_Despotovac_0.jpg