Посета потпредседника Фудбалског савеза Србије Недимовића и уручење опреме за два клуба из насељених места на територији града

Потпредседник Фудбалског савеза Србије Бранислав Недимовић посетио је јуче Банатски Деспотовац и том приликом уручио комплете опреме - дресова и фудбалских лопти представницима фудбалских клубова “Младост” из тог села и “Омладинац”, из суседног Ботоша. 
 
 
 
Посета Недимовића организована је у склопу акције поделе опреме аматерским спортским клубовима, коју реализује Фудбалски савез Србије, а догађају на игралишту у Банатском Деспотовцу присуствовали су, осим представника ФК “Младост” и ФК “Омладинац” и Велибор Младеновић, председник Фудбалског савеза града Зрењанина и Иван Микалачки, председник Организације фудбалских судија града Зрењанина.
 
 
 
“Oвом посетом је настављена акција Фудбалског савеза Србије и клубовима уручена донација, вредна спортска опрема у виду дресова и лопти, која им много значи. Захваљујем на томе потпредседнику националног фудбалског савеза и драго нам је што смо имали прилику да га угостимо у Банатском Деспотовцу“, прокоментарисао је посету Бранислава Недимовића Велибор Младеновић, председник Фудбалског савеза града Зрењанина.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/7290/Poseta_Branislav_Nedimovic_Despotovac_0.jpg