Uručena sportska oprema školi "9.maj"

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Goran Kaurić uručio je danas učenicima Osnovne i srednje škole “9. maj” sportsku opremu, donaciju Ministarstva omladine i sporta, vrednu više od 80.000 dinara.

 


- Oprema koju smo uručili je donacija Ministarstva omladine i sporta koje prethodnih nekoliko godina srednjim i osnovnim školama dodeljuje potrebne sportske rekvizite. U školi 9. maj, postoje određeni problemi, odnosno nedostatak sportskih rekvizita u šta sam se uverio kada sam pogledao prostorije u kojima oni imaju časove fizičke kulture. Danas smo im doneli strunjače, više lopti, sto za stoni tenis i još nekoliko sportskih rekvizita i nadamo se da ćemo ovom donacijom omogućiti da ta deca mogu kvalitetnije da se bave sportom. Iskreno mi je drago što u ovoj školi ima zaista dobrih sportista koji su osvojili visoka mesta na takmičenjima u Srbiji i mi im u narednom periodu u tome moramo pomoći – rekao je Kaurić.

 


Direktor škole «9. maj» Slobodan Milićev zahvaljujući se na pomoći istakao je da će novi rekviziti poslužiti da dosadašnji rezultati budu još bolji.
U poseti toj školi, zajedno sa Kaurićem, bio je danas i Slavko Rodić, član Gradskog veća Grada Zrenjanina.