''Market kulture'' najavljuje kandidaturu Zrenjanina za ''Evropsku prestonicu kulture 2020. godine''

Na Trgu slobode u Zrenjaninu, od 23-28. avgusta, u okviru manifestacije "Dani piva", biće organizovan "Market kulture", s ciljem predstavljanja kandidature Zrenjanina za "Evropsku prestonicu kulture 2020. godine."
 
Grad Zrenjanin ovom prilikom upućuje poziv svim organizacijama i inicijativama koje se bave kulturnom i umetničkom produkcijom na nivou grada da predstave osnovne ljudske i institucionalne resurse neophodne za kandidaturu, kao i da se međusobno upoznaju sa dosadašnjim ostvarenjima i dometima, i pozicioniraju se u odnosu na buduće pravce kulturne politike grada.
 
U okviru "Marketa kulture" biće predstavljeni konkretni ciljevi i dokumenta na osnovu kojih će se i izvršiti proces kandidature. Trg slobode tom prilikom biće uniformisan u prezentacioni prostor na kom će se, na posebnim unitarnim pultovima, u vidu jasnih programa i planova predstaviti svi učesnici projekta "Zrenjanin - Evropska prestonica kulture 2020. godine", ali i gostujuće organizacije i inicijative.
 
Više informacija o "Marketu kulture", mogućnosti učešća i načinu prijavljivanja, možete saznati preuzimanjem Poziva za učešće i Aplikacionog obrasca:
 
- Poziv za učešće  (pdf, 1.875 KB)
 
- Aplikacioni obrazac  (word, 75 KB)