Prijem za aktuelnog prvaka sveta u fitnesu u juniorskoj konkurenciji

Zamenik gradonačelnika Goran Kaurić primio je danas u svom kabinetu Nebojšu Mileusnića, člana kluba «Natural» aktuelnog prvaka sveta u fitnesu u juniorskoj konkurenciji i njegovog trenera Sinišu Bekića.

 


- Nebojša je na svetskom prvenstvu u Austriji postigao izvanredan rezultat u svojoj, posebno kada se ima u vidu da je na tom takmičenju učestvovalo oko osam stotina takmičara. Na tom me mu čestitam, a prijem je organizovan jer smatram da bi Zrenjaninci trebalo da čuju i vide kako u našem gradu imamo niz mloadih i uspešnih takmičara koji postižu zavidne rezultate.  Međutim, moram reći da Grad nije u određenim segmentima ispratio Mileusnića, kao i pojedine druge uspešne sportiste, ali se nadam da ćemo se u budućnosti potruditi da kvalitetnije mogu da treniraju. Sportovi su skupi, a roditelji nisu u finansijski proprate sve to. Lično ću se potruditi da, ne samo Mileusniću, već i drugim uspešnim mladim sportistima, poboljšamo uslove treninga i nastupa na takmičenjima – rekao je Kaurić.   
Milesunić se kako kaže tim sportom bavi unazad tri godine i za njim su brojna uspešna takmičenja, a ovo u Austriji bilo je njegovo prvo međunarodno takmičenje.

 


-Dobro sam se pripremio i kvalifikovao za to svetsko prvenstvo gde sam uzeo prvo mesto iako je konkurencija bila jaka. Bilo je devet takmičara u mojoj kategoriji i svi oni bili su izuzetno spremni. Planova ima, ali oni umnogome zavise i od finansija – rekao je Mileusnić.
Njegov trener Siniša Bekić kaže da im predstoje pripreme za nekoliko važnih takmičenja u inostranstvu.
- Spremićemo se najbolje što možemo, i naravno želja nam je da u grad ponovo donesemo odličja – rekao je Bekić.