Sastanak sa predstavnicima omladinskih organizacija

Povodom revizije Lokalnog akcionog plana za mlade za grad Zrenjanin i naseljena mesta, upriličen je sastanak članice Gradskog veća za resor mladih, predstavnika Kancelarije za mlade i predstavnika omladinskih organizacija koje realizuju svoje programe u Zrenjaninu. Ovo je prvi sastanak te vrste sa novom većnicom zaduženom za resor omladine, pa se pored revizije LAP-a akcenat stavljao na upoznavanje i međusobno umrežavanje.

 

    
 

U Zrenjaninu postoje omladinske organizacije koje više godina kvalitetno sprovode omladinske projekte i akcije, ali je takođe na sastanku učestvovalo i nekoliko novih omladinskih organizacija, što daje jasnu sliku da su mladi sve više zainteresovani da se aktivnije uključe u procese sprovođenja omladinske politike.
Na sastanku su učestvovali Zlatana Ankić. članica Gradskog veća za resor mladih, predstavnici Kancelarije za mlade Darko Trajlov i Tatjana Prpić, članovi radne grupe za implementaciju LAP-a i predstavnici omladinskih organizacija: „CEKOM-a“, UG“ KORMILO“, „Centra za razvoj civilnog društva“, udruženje MNRO“SUNCUKRET“, Edukativni centar“ARS“, „ReSport“ Zrenjanin, SM-„KRUG“ Melenci, „Omladinski klub Zrenjanin“, „FOTO EKSPO“ Aradac,“Omladinska grupa Helsinškog odbora“, UG“EKO-TOK“.