Čestitka čelnika lokalne samouprave povodom prvomajskih i uskršnjih praznika

Povodom prvomajskih i uskršnjih praznika, čestitke sugrađankama i sugrađanima uputili su gradonačelnik Zrenjanina, mr Ivan Bošnjak i predsednik Skupštine grada, Radovan Bulajić.
- Svim sugrađankama i sugrađanima, koji slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru, želimo da ovaj veliki hrišćanski praznik provedu u duhu hrišćanstva, u krugu najbližih, u zdravlju, radosti, miru i toleranciji – poručili su čelnici lokalne samouprave Grada Zrenjanina povodom Uskrsa.
 
Bošnjak i Bulajić upućuju i čestitke povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, uz želje da sve Zrenjaninke i Zrenjaninci, koji to, nažalost, sada nisu u mogućnosti, u što skorijem vremenu ostvare jedno od svojih osnovnih prava - pravo na rad. 
- Prvomajske praznike shvatamo kao simbol radničke solidarnosti i borbe za radnička prava. Na nama, u lokalnoj samoupravi, je svakodnevni zadatak i obaveza da stvaramo ambijent koji će doprinositi razvoju privrede i doneti nova investiranja i uložićemo maksimalne napore da već naredni prvomajski praznici našim sugrađankama i sugrađanima proteknu uz više posla, veće zarade, poboljšanje životnog standarda – kaže se u zajedničkoj prvomajskoj čestitki gradonačelnika Zrenjanina i predsednika Skupštine grada.