Dani darivanja

Gradonačelnik Zrenjanina, mr Ivan Bošnjak, u petak u Knićaninu i danas na dečjem odeljenju Opšte bolnice "Dr Đorđe Joanović", uručio je novogodišnje paketiće najmlađim sugrađanima i poželeo sve najbolje u nastupajućoj 2014. godini. U Knićaninu su  gradonačelnik i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina, Zoran Ristić, uručili poklone mališanima čiji su roditelji slabijeg materijalnog stanja. Na taj način obradovano je dvadesetak mališana u ovom selu, od kojih pojedini, nažalost, nikada nisu imali priliku da dobiju novogodišnje poklone.
"Na inicijativu odbornika Grada Zrenjanina i na njegov poziv, u prilici smo da najmlađim stanovnicima Knićanina, iz porodica koje su pomalo i ugrožene, a opet vredne i skromne, ovaj praznik učinimo još lepšim", istakao je Bošnjak.
 
   
 
Danas su gradonačelnik Bošnjak i član Gradskog veća Dragiša Albulj posetili dnevnu bolnicu u Službi pedijatrije zrenjaninske Opšte bolnice "Dr Đorđe Joanović" i uručili paketiće deci koja borave na ovom odeljenju. Oni su posetili decu kojima priroda bolesti dozvoljava da deo dana provedu u dečjem vrtiću otvorenom pri Službi, a od kojih će neka i morati da ostanu na lečenju i tokom novogodišnjih praznika, a paketiće su uručili i najmlađim pacijentima, bebama starim nekoliko meseci.  
"U prilici smo da, uoči Nove godine, podelimo paketiće najmlađim pacijentima zrenjaninske bolnice, zahvaljujući pre svega angažovanju člana Gradskog veća, Dragiše Albulja i humanitarne organizacije "Karitas", kao i ljubaznom osoblju bolnice. Želimo ovim paketićima da im ulepšamo ove teške dane i naravno poželimo da što pre ozdrave i budu dobrog zdravlja u predstojećoj godini", rekao je nakon ove posete gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak. 
 
   
 
Direktorka Opšte bolnice "Dr Đorđe Joanović", dr Gordana Kozlovački, zahvalila se gradonačelniku na brizi za zdravlje najmlađih, ali i na njegovom razumevanju i posvećenosti zdravlju građana srednjebanatskog regiona. 
"Između ostalog, lokalna samouprava će izvršiti transfer sredstava za opremanje urgentnog vozila i urgentnog centra u Opštoj bolnici", kazala je direktorka Kozlovački. 
 
   
 
Gradonačelnik Zrenjanina posetiće ponovo zrenjaninsku bolnicu već prvog dana naredne godine, kada je, za 11 časova, zakazana poseta porodilištu i našim najmlađim sugrađanima, koje će grad tradicionalno darivati prigodnim poklonima.