Novogodišnji susret gradonačelnika s predstavnicima medija

Tradicionalni novogodišnji susret gradonačelnika Zrenjanina sa predstavnicima lokalnih sredstava informisanja održan je juče u zrenjaninskom Domu učenika "Angelina Kojić – Gina". Gradonačelnik Zrenjanina, mr Ivan Bošnjak i predstavnici gotovo svih redakcija, dopisništva, elektronskih medija koji rade u našoj sredini iskorsitili su priliku da u neformalnom razgovoru sumiraju utiske o godini koja je na izmaku i ocene međusobnu saradnju, a on sam istakao je da će se lokalna uprava truditi da "Zrenjanin bude grad dobrih vesti". 
 
   
 
"Novinari su izveštavali o svim zbivanjima na nivou Gradske uprave i grada u godini koja nije bila ni jednostavna, ni laka", rekao je o ovom susretu gradonačelnik Zrenjanina. "Ipak, u odnosu na atmosferu koja je vladala ranije i u odnosu na druge gradove, mislim da smo dosta toga pomerili i pokrenuli. Imali smo mnogo gostiju, veliki broj događaja, život u samom gradu je intenziviran", ocenio je on i izneo očekivanja da će u narednoj, 2014. godini, kroz investicione i druge aktivnosti, gradu biti vraćen deo starog sjaja.
 
"Očekujemo da ćemo nastaviti radove na uređenju centra grada, da ćemo intenzivirati poslove na velikim, ključnim projektima – obilaznici, prečistaču otpadnih voda i vodosnabdevanju, da svi naši sugrađani ipak osete da je ovo "njihov" grad i mesto poželjno za život", poručio je Bošnjak. 
 
   
 
Tridesetak novinara, urednika, snimatelja i fotoreportera iz zrenjaninskih redakcija poželeli su jedni drugima, kao i gradonačelniku, dobro zdravlje i uspešnu Novu godinu, a u njihovo ime, na pozivu za okupljanje i susret  zahvalio se dugogodišnji šef  i novinar dopisništva Radio-televizije Srbije u Zrenjaninu, Nikola Božović.